Övre plan

Övre plan

På Villans övre plan finns de stora umgängesytorna med salong, stora och lilla salen, baren, kapprum samt en balkong med utsikt över allén och ängarna.

Festvåningens hjärta är salongen, härifrån når man de två salarna och balkongen med utsikt över allén och ängarna. En plats att mingla eller bara slå sig ned för att njuta av varandras sällskap. Intill Salongen mot kapprummet finner ni vårt gamla linneskåp fyllt med sällskapsspel för alla åldrar.

Till höger om salongen finner ni Stora salen som är Villans största och ljusaste rum. I denna sal är möbleringsalternativen många och kan varieras efter behov. Salens golvyta är 9,8 x 6,7 meter (nischen ej medräknad).

I Villan finns

7 st. runda bord med en diameter på 170 cm i diameter.
70 st. stapelbara stolar.
2 st. rektangulära bord vars storlek är 3 x 0,7 meter.

Vid önskemål om annan typ av bord eller möblering får ni som hyr Villan givetvis medtaga andra bord eller stolar för att få den dukning som passar er bäst.

Vid möblering med runda bord i Stora salen är maxkapaciteten 70 antal gäster.

I anslutning till Stora Salen finner ni baren. Inredd med kyl, bardisk samt enklare utrustning för att blanda drinkar.

Till vänster om salongen finner ni Lilla salen som vid större sällskap kan användas som serveringsrum för att sedan förvandlas till kvällens dansgolv. Vid sällskap upp till 14 personer kan middagen med fördel avnjutas här.

Baren

Lilla salen