Konferens i Gävle

Konferens i Gävle

Letar du efter konferenslokal i Gävle? Sluta leta.

Boka din konferens och dina möten hos oss i vår Villa.

Här konfererar ni avskild med huset exklusivt uthyrt enbart för er. Vi finns i Gävle, Bomhus med bara några minuters avstånd till Gävles stadskärna. Intill Villan hittar ni ett av Gävles vackraste promenadstråk med ängar och skogen som sällskap när det blir dags för bensträckare.

Här kan du ha sittningar i vår konferenssal som rymmer upp till 14 deltagare i styrelsesittning För större sällskap kan vår stora sal möbleras och anpassas för dig och ditt företags behov.

Ni har självklart tillgång wifi, whiteboardtavla, projektor samt uppkoppling mot storbildsskärm.

I närheten hittar ni ett av Gävles vackraste promenadstråk med ängar och skogen som sällskap när det blir dags för bensträckare.

Skafferiet

Det lilla extra…

Vill ni kan vi ordna med frukost, fika, lunch eller kanske vill ni förlänga er konferens och stanna för middagssittning med personlig kock? Kanske vill ni avsluta mötet runt vår eldstad på bakgården? Vi skräddarsyr helt efter era önskemål.

Läs mer om våra konferenser här.

Vill ni erbjuda konferenssällskapet en extra guldkant på vistelsen kan vi hjälpa er att lägga till allt från Gävles bästa Yogainstruktörer, Hudterapeuter, frisörer, barberare, kockar, PT-instruktörer, musikquiz-ledare etc. Vi hjälper er att sy ihop en konferens och möte utöver det vanliga i vår genuina trevliga miljö.

Pris 7500 kr exkl. moms för dagshyra av Villan. Vid hyra av Villan för konferens har man möjlighet att lägga till sovrum från Vid hyra av Villan för konferens har man möjlighet att lägga till sovrum från 1 440kr exkl. moms per rum ink. frukost, sänglinne, handduk och morgonrock.  Vi har 6 dubbelrum och 1 singelrum för upp till 13 st övernattande. (Vid bokning av min. 4 rum). Läs mer om våra sju unika sovrum här.

Välkommen med er bokningsförfrågan!