Glass & Fika

Glass & Fika

Vi gillar verkligen fika. För oss är fika är en fin stund att mötas under. En god paus helt enkelt!

Vi erbjuder en riktigt god “Swedish fika”. Hos oss kan du köpa goda bakverk, bullar och kakor.

Rättviksglass

Vi säljer också den underbara kulglassen från Rättviksglass. Vi har smaker för alla, det vågar vi lova. Ibland har vi även gästsmaker i sortimentet så kom ofta så du inte missar någon!

“Smaker av nära”

Vi har en liten uppstickare i vårt utbud, för här kan du även testa en liten chokladsensation med smaker från Gävle…det är en variant på efterrätten från Gästriklands Landskapsmåltid och är en chokladganasch som är smaksatt av några av Gävles kändaste smaker toppad med en fräsch sorbet… kom in så berättar vi mer. Eller kom in och smaka och se om du kan lista ut vilka av ingredienserna som bakats in i denna dessert!

Matiga smörgåsar finns också i vårt sortiment och enklare rätter till barnen såklart.

Vi har gott om sittplatser utomhus och inomhus för er att sitta och njuta länge.

Har du vovven med dig så går det fint att sitta tillsammans ute på bakgården eller i trädgården. Inne undviker vi hundar pga allergiker. Men säg gärna till så ordnar vi en vattenskål till den fyrbenta kompisen!

Vill du ta med bakverk går det utmärkt att lösa med takeaway. Vet du att du vill ha en viss mängd med dig så förboka gärna via mail info@villaholmsund.se eller telefon: 076-0084414 så ordnar vi åt dig.

Vi har som ambition att inspireras av goda smaker som säsongen erbjuder till vårt utbud!

Vid allergier så fråga oss gärna.

Och vår butiksdel är fylld med godsaker i fina förpackningar som den perfekta presenten till dig eller någon du håller kär.