Butiken

Butiken

I Villans regi kan du köpa med dig olika godsaker som produkter från Gridelli, vackra produkter med otroligt gott innehåll såsom olivolja, pistagekräm, balsamico. Vi säljer även sötsaker som kolor, tryfflar och kaffe hos oss. Också en del lokalt producerade produkter som tex vetemjöl från Hallens kvarn i Kilafors.

Du hittar också utvalda produkter från Björk and Berries hos oss.

Vi säljer egenproducerade lampor och andra vintagemöbler och ting som är handplockat av oss som inrett Villan. Ibland köper vi även in nya inredningsdetaljer till vår butik men då är det saker som vi verkligen själva gillar att använda.

Sist men inte minst kan du såklart hitta våra populära doftljus och doftpinnar med Villans egna signaturdoft.

Sedan ser vi såklart till att mixa utbudet med produkter från våra kreatörers butiker med! (LÄNK till villans vänner)

Du kan alltid lita på att det som säljs i vår butik är noga utvalt av oss och vår smak på både godsaker och ting.

Vi hjälper gärna till att sätta ihop presentkit åt er till gå bort-presenten, avtackningen, till läraren mm, säg bara till så ordnar vi åt er!

Vår filosofi är att gästerna ska få möjlighet att använda alla sinnen i vår villa och hoppas att du som besökare kan känna det vid ditt besök hos oss.

Villans produkter som är till försäljning hittar du främst på nedreplan i Cafédelen samt i Sviten som ligger intill köket. På övreplan hittar du våra kreatörers butiker bland annat en blomsterbar och keramikbutik.