Bröllop & Jubileum

Bröllop & Jubileum

Villan är som gjord för att fira stora viktiga händelser i livet

Villan är som gjord för att fira stora viktiga händelser i livet, så som bröllop eller jubileum. 700 meter längre ner längs allén finner ni Gävles vackraste kyrka från 1908. Kyrkan är byggd i trä och ser ut som ett litet sagoslott med tinnar och torn, vackert inramad av tallskog och ängar.

Vid hyra av en bröllopshelg disponerar ni Villan från fredag kl. 12 till söndag kl. 15. Möjlighet ges då, att dagen innan bröllopet förbereda Villan för er stora dag.

Varför inte samla era gäster redan fredag kväll, för att ha en lättare bjudning tillsammans på vår lummiga innergård som erbjuder både eldstad, utekök samt grill. Under vår ljushimmel finns det möjlighet att duka upp för små och stora sällskap. Även en utmärkt plats för brudskål och mingel. Här är möjligheterna stora!

För den stora dagen kan ni i lugn och ro föreviga alla ögonblick och fotas i en vacker miljö, både inomhus i Villan men också utomhus i den omkringliggande vackra naturen bland skog, ängar och pampiga alléer.

På vårt övre plan finns Hår- & Make-up-station för att bruden samt tärnor skall kunna få en härlig stund att göra sig iordning tillsammans.

Njut sedan av den stora festen och låt dansen svepa över de vackra trägolven från en svunnen tid.

På söndagen finns det gott om tid att vakna upp för att t.ex bjuda era gäster på brunch samt ha god tid på er att både umgås och smälta er stora dag. Söndagen erbjuder vi en sen utcheckning för att just ge er den möjligheten att inte behöva stressa utan verkligen ta till vara på det sista av er stora helg/dag.

Denna Villa är som gjord för att skapa oförglömliga minnen tillsammans med era nära och kära!

Att hyra Villan för fest kostar 15 000 kr per dygn. Vid hyra av Villan för fest har man möjlighet att lägga till sovrum från 1695 kr per rum i delat dubbelrum inkl. frukost, sänglinne, handduk och morgonrock.

Vid Bröllopshelg kostar det 35 000 kr att hyra Villan fredag-söndag exkl. sovrummen.

Önskar ni att vi dukar och dekorerar Villan åt er? Det hjälper vi er gärna med.

Vi ordnar även med Privatkock och servering om ni önskar hjälp med detta.

Priser för våra extratjänster vid bröllop hittar du här