Om oss

Om oss

A love story

Villan uppfördes som Lanthandel redan 1929 av Korsnäs pappersbruk och har kantats av en lång historia sedan dess. Sedan vintern 2016 ägs Villan av oss, Madeleine & Erik Segerquist.

Redan vid vårt första möte med Villan kände vi att detta hus var alldeles för speciellt för att behålla privat eller hemlig. Villan förtjänade att fler skulle få ta del av den. 

Tillsammans med inredningsduon Bland Damm & Dekor startade den fyra år långa renoveringsresan. En resa som har kantats av stora utmaningar och överraskningar längs med vägen. Den starka känslan om att få göra huset rättvisa har fått vara vägledande och trumfa i många svåra vägval. 

Våren 2020 öppnade vi upp dörrarna till Villa Holmsundsallén tillsammans med vår Chefskoordinator Sofia Marmegård som nu hjälper er gäster att sätta ihop er vistelse hos oss på allra bästa sätt.

Vår vision är att Villan nu ska kunna erbjuda den där lilla extra upplevelsen för alla viktiga stunder i livet man önskar att samlas för att fira, minnas eller förkovras. 

Varmt Välkomna