Dop & Minnesstund

Dop & Minnesstund

Minnesstund, dop, namngivelse, fikabuffé,

Samlas i Villan för att uppmärksamma livets stora händelser i en varm stämningsfull miljö.

Vi erbjuder tillfällen att abonnera övre plan för er minnesstund, begravningsfika, dopfika och namngivelsefika. Vi gör det enkelt för er att samlas och umgås i våra vackra salar.

I detta kuvertpris ingår vistelse i våra festsalar på övre plan under tre timmar. Ni väljer antingen Fikabuffé inkl. kaffe/te eller byter ut fikabuffé mot snittar inkl. 1 glas alkoholfritt bubbel med en påfyllning, dukning samt all hantering av disk efteråt. Allt för att ni ska få tid att rå om varandra under dessa speciella stunder. Önskas smörgåstårta eller matigare meny ges pris via offert.

Vi dukar upp bord, stolar och dukar för er sittning. Önskas hjälp med blomster finns vår florist Kristian (LÄNK TILL KRISTIAN) till hjälp för stora eller små arrangemang till bord och utsmyckning.

I salongen på övreplan där ni håller till finns också tillgång till ett skrivbord att lägga en gästbok för att skriva en hälsning.

Det finns också tillgång till tv-skärm med hdmi-uttag för att spela upp bildspel. Samt högtalare med bluetooth anslutning för att att spela musik.

Under dessa tillfällen är Villan även öppen för fler besökande gäster till vår verksamhet på nedre plan.

Upp till 60 personer.

Fikabuffé inkl.kaffe/te 225kr/person
Snittar och 2 glas alkoholfritt bubbel 225kr/person
Smörgåstårta Pris via offert
Vårt pris nedan baseras på vistelse för minimum 40 personer, vid färre antal kontakta oss för offert.